(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η τελευταία περίοδος των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου


Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 η Γ’ (και τελευταία) περίοδος των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο καθώς οι θέσεις είναι καλυμμένες πλήρως και στους δύο κατασκηνωτικούς χώρους, Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πλαζ) και Ροΐτικα.
Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον COVID– 19 και επίσης έχοντας προσαρμόσει το πρόγραμμα δράσεων εξαιτίας του καύσωνα, οι δύο κατασκηνώσεις συνεχίζουν να προσφέρουν στα παιδιά της πόλης μας στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, παρέχοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.
Ακόμη, στο πλαίσιο των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων καλύπτεται η μετακίνηση των παιδιών και ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής, συμβάλλοντας έτσι στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των λαϊκών οικογενειών.
Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, το προσωπικό των κατασκηνώσεων αποχαιρέτισε τα παιδιά της Β’ περιόδου με πολλές εκπλήξεις και ζωηρά παιχνίδια. Παρών ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Τουλγαρίδης.