Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Δάφνης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί ο 39χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία – οπλοχρησία ενώ οδηγήθηκε και στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι πρώτες αποκαλύψεις από την έκθεση που συνέταξε η ιατροδικαστής.

Ειδικότερα, ο θάνατος προήλθε από δύο βαθιά τραύματα στην τραχηλικη χώρα. Το θύμα δεν είχε αμυντικά τραύματα, δεν αντέδρασε καθόλου και για αυτό δεν αποκλείεται να την σκότωσε ενώ κοιμόταν ή ξεκουραζόταν. Οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν ότι ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός καθώς δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστή, η 31χρονη δεν είχε παλιά τραύματα κακοποίησης, μώλωπες ή εκχυμώσεις.

Πρόκειται για την 6η γυναικτοκτονία που καταγράφεται μέσα στο 2021 στην Ελλάδα ενώ είναι η δεύτερη μέσα σε μόλις ένα μήνα. Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε στις αρχές και υποστήριξε πως σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τη ζήλευε.

Οι καταθέσεις των ενοίκων στην πολυκατοικία επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, “καίνε” τον 40χρονο συζυγοκτόνο Αλβανό. Μάλιστα όλοι τον κατηγορούν για ενδοοικογενειακή βία και κακοποιητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο της άτυχης 31χρονης Άννας (Ανίσα το βαπτιστικό της όνομα).

Το χρονικό της φρίκης στη Δάφνη

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία  που έλαβε χώρα στη Δάφνη, όπου ο 39χρονος σκότωσε τη 31χρονη σύζυγό του ομολογώντας την πράξη του στους αστυνομικούς και αποδίδοντάς τη στη ζήλεια που ένιωθε.

Οι μαρτυρίες γειτόνων και φιλικών προσώπων, αλλά και οι πληροφορίες που συλλέγονται, κάνουν λόγο για μια ζωή-κόλαση που είχε φτιάξει ο 39χρονος Αλβανός για τη γυναίκα που παντρεύτηκε και έκανε μαζί της και ένα παιδί.

Φαίνεται πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την είχε εγκλωβισμένη, δεν την άφηνε να κάνει και να πάει πουθενά χωρίς την έγκρισή του, ενώ τη χτυπούσε συχνά στους έντονους καβγάδες που είχαν.

Ωστόσο, η 31χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της την κόλαση που ζούσε και μάλιστα είχε εκφράσει την πρόθεσή της να φύγει από το σπίτι και τον γάμο, χωρίς να έχει κάποιο ξεκάθαρο σχέδιο. Μάλιστα, τα όσα ζούσε φαίνεται πως τα γνώριζαν και στην οικογένειά της, όμως κανείς δεν έκανε τίποτα…

Πηγή: thetoc.gr