Κατερίνα Στικούδη: Ήρθε η επιβεβαίωση για την εγκυμοσύνη της

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη, το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας, με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για το τι τελικά ισχύει.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα Κατερίνα Στικούδη είναι ζευγάρι από το 2009 με τον Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico). Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 25 Αυγούστου 2018 στη Θεσπρωτία ενώ το ζευγάρι φροντίζει να προστατεύει την σχέση του από τα αδιάκριτα βλέμματα και μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνης της, κυκλοφορούν εδώ και καιρό, με την τραγουδίστρια να φαίνεται μάλιστα πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στις αναρτήσεις της στο Instagram να αποφεύγει να δείξει την κοιλίτσα της.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Στικούδη ήρθε ωστόσο απροσδόκητα, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Νάγια.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη και αποκάλυψε μάλιστα πως περιμένει αγοράκι.

«Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία. Της έστειλα και πρόσφατα για το μωράκι της, γιατί έμαθα πως είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα. Περιμένει και αγοράκι από ότι έμαθα» είπε η Νάγια.