Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική φωτογραφία από το νοσοκομείο με τη μητέρα της

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της, στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει.

Η μαμά της γνωστής παρουσιάστριας νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου δίνει σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν φεύγει στιγμή από το πλάι της, ενώ μαζί της είναι συνεχώς και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης , ο Γιάννης κούρεψε τη μητέρα τους, με την παρουσιάστρια συγκινημένη να δημοσιεύει το στιγμιότυπο στα Instagram Stories της.

Μάλιστα, ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου αποφάσισε να κόψει και εκείνος τα μαλλιά του, όπως ακριβώς της αγαπημένης του μαμάς!

«Αυτός εδώ ο υπέροχος τύπος κούρεψε με δεξιοτεχνία τη μανούλα του και στη συνέχεια αντέγραψε το look από τη ζήλια του. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η Σίσσυ Χρηστίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube για τον πολύ δύσκολο χειμώνα που πέρασε, αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία – με την οποία παλεύει μέχρι σήμερα – ενώ ο πατέρας της έδωσε τη δική του μάχη με τον κοροναϊό.