Παίκτης ριάλιτι έχει φαντάσματα στο σπίτι του και το αποδεικνύει με ένα… μπλουζάκι

Ο παίκτης ριάλιτι Tommy Fury τρόμαξε μετά από κάποια «περίεργα» στοιχεία που βρέθηκαν σε ένα από τα μπλουζάκια του.

 

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμά του εδώ:

Ο πυγμάχος που είναι αυτή τη στιγμή μόνος στο σπίτι, ενώ η σύντροφος του και παίκτρια του Love Island, Molly-Mae Hague βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειά.

Αλλά ο 22χρονος ίσως δεν είναι τόσο μόνος όσο νομίζει, γιατί σε ένα νέο κλιπ μοιράστηκε ένα ανατριχιαστικό handprint που εμφανίστηκε από το πουθενά στο μπροστινό μέρος μιας μπλούζας του.

Στο κλιπ, ο Fury εξηγεί: «Λοιπόν, παιδιά, αυτό είναι λίγο περίεργο. Προφανώς η Molly έχει φύγει, έχω βάλει πλυντήριο και όλα αυτά.

«Πήγα στην αποθήκη για να πάρω ένα μπλουζάκι γυμναστικής και την τελευταία φορά που κοίταξα αυτήν την μπλούζα, ήταν μια καθαρή, φρέσκια και  στεγνή μπλούζα και τα πάντα.

Σε αυτό το σημείο, το κλιπ κόβεται για να δείξει τα πειστήρια από το γκρι μπλουζάκι, το οποίο φαίνεται να έχει αποτύπωμα από βρεγμένο χέρι στο μπροστινό μέρος.

Αν δεν είναι αυτό δείγμα τότε τι είναι;

Ο Fury συνεχίζει: «Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε καθαρά εδώ, υπάρχει ένα αποτύπωμα χεριού. Δεν ανήκει σε εμένα ή τη Μόλι, οπότε είναι πολύ περίεργο.

Πείτε μου τι πιστεύετε εσείς.»

Θα σου πω τι πιστεύω, φίλε – φύγε αμέσως από αυτό το σπίτι και μην ξαναγυρίσεις πίσω. Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα. Ποιος θέλει ένα φάντασμα στο πλυσταριό του… Σωστά;