(Bίντεο-Φωτο)-Φαίη Ξυλά : Το μικροσκοπικό μπικίνι της βάζει φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν και η αγαπημένη ηθοποιός Φαίη Ξυλά, δεν συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά, όποτε κάνει φροντίζει να είναι τόσο δυνατές, ώστε να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τους ακολούθους της. Αυτή την φορά η αγαπημένη ηθοποιός ετοίμασε τη καλύτερη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η θερμοκρασία χτυπάει ήδη κόκκινο και η Φαίη Ξυλά με την ανάρτηση της , τόλμησε να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο, αφού αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία η οποία έκανε την θερμοκρασία να εκτροχιαστεί. Η φωτογραφία που μοιράστηκε απεικονίζει την ίδια.

Η φωτογραφία της Φαίης Ξυλά

  • Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία της Φαίης Ξυλάς την απεικονίζει με ένα σούπερ αποκαλυπτικό και μικροσκοπικό μπικίνι, να βρίσκεται κάτω από μία στοά και καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους πάντες, τόσο με τις τέλειες αναλογίες της αφού το σώμα της είναι τέλειο, όσο και με το σούπερ σέξυ μικροσκοπικό μαγιό της.

Που τραβήχτηκε η φωτογραφία

  • Εκτός από την φανταστική φωτογραφία της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και το μέρος όπου βρίσκεται και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο υπέροχο νησί της Κέρκυρας.

Η ηλικία της Φαίης Ξυλά

  • Η Φαίη Ξυλά αν και είναι 46 ετών, διαθέτει από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης, αφού η σιλουέτατης είναι αψεγάδιαστη.

Ακολουθεί βίντεο με την Φαίη Ξυλά

ΠΗΓΗ