Ολυμπιακοί Αγώνες – Βαζαίος: «Είμαι στεναχωρημένος, ήταν στα μέτρα μου ο ημιτελικός»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βαζαίου μετά από την κούρσα του στα προκριματικά των 200μ μικτής ατομικής

Ο Ανδρέας Βαζαίος έμεινε στην 24η θέση στα 200μ μικτής ατομικής και εκτός ημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά δεν ήταν ευχαριστημένος από την θέση και την επίδοση του.

«Ξεκίνησα αρκετά γρήγορα και στο τέλος κουράστηκα πολύ. Νόμιζα ότι θα ήμουν πολύ πιο μέσα στην κούρσα. Στο τέλος δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω και βγήκε ένα κακό αποτέλεσμα. Ήθελα να μπω μέσα και να κάνω μία δυνατή κούρσα.

Ήταν στα μέτρα μου ο ημιτελικός. Είμαι αρκετά στεναχωρημένος. Έχω άλλη μία κούρσα. Θα προσπαθήσω εκεί να κλείσω θετικά. Οι αγώνες δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε πάει αρκετά δυνατά σαν ελληνική. Σε αγώνες που έχουν διάρκεια πάνω από 1-2 μέρες θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και να τελειώσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σαν ελληνική αποστολή» δήλωσε ο Βαζαίος στην ΕΡΤ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

Πηγή: gazzetta.gr