Παράγοντες της παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα  του κορονοϊού!

Αγαπητοί μου Χριστιανοί Αδελφοί,
Στο προηγούμενο μήνυμά μου εξέφρασα την αντίδρασή μου εναντίον του περιεχομένου της γνωστής πια Εγκυκλίου, με την οποία η Ιερά Σύνοδος μας προτρέπει να δεχθούμε το Εμβόλιο εναντίον του Κορωνοϊού. Σήμερα, λοιπόν, συνεχίζουμε την πολεμική μας εναντίον του δαιμονικής εμπνεύσεως Εμβολίου Covid-19 διά λόγους συνειδήσεως.
Με πολλή μεγάλη έκπληξη (και χαρά συγχρόνως) χθες Κυριακή ελάβαμε στα χέρια μας την υπέρ Πίστεως και Πατρίδος μαχόμενη Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και μας συνεκίνησε πολύ το περιεχόμενό της!
Σημείον πρώτον: Ο τίτλος στην 1η σελίδα, όπου αναγράφονται τα εξής καταπληκτικά: «Ο γιατρός Κ. Φαρσαλίνος εκθέτει την Ιεραρχία: ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»! Και συνεχίζει: «Το φυλλάδιο “ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ“ περιέχει ανακρίβειες, ειδικά για τη χρήση κυττάρων, που προήλθαν από έκτρωση!… Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Αθεολόγητη η Εγκύκλιος της Εκκλησίας προς τους χριστιανούς και το λαό!»
Σημείον δεύτερον: Στο ένθετο φυλλάδιο με τίτλον: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ γράφει: FAKE NEWS! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, όπου γίνεται ανάλυσις του περιεχομένου του φυλλαδίου, το οποίον η Ιερά Σύνοδος διανέμει προς ενημέρωσιν των πιστών. Χαρακτηρίζει ως ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ το περιεχόμενον του φυλλαδίου αυτού! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:
Σημείον τρίτον: Στο Παράρτημα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, στη σελίδα 7, παρατίθεται ένα πολύ δυνατό άρθρο του Αιδεσιμωτάτου Ιερέως π. Ηλία Υφαντή με τίτλο «Αίσχος…». Εκεί, λοιπόν, διαβάζουμε και τα εξής σημαντικά: «Κάποιοι όμως αδέσποτοι δεσποτάδες και κάποιοι δημοσιοκάφροι, που έχουν ως έργο τους τη διαστροφή της πραγματικότητας και την παραπληροφόρηση του λαού, έγιναν φασιστικότεροι των κυβερνητικών φασιστών. Και αποφάνθηκαν, ότι πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός! Ακόμη και να απολυθούν όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό και να κοπεί ο μισθός τους. Δεδομένου, ότι μεταδίδουν τον ιό αι άρα είναι εχθροί της Πατρίδας».
Σημείον τέταρτον: Με τον επίτιτλο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΕΣ» στην προσωπική του σελίδα ο τακτικός συνεργάτης κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος γράφει:
«Αθεολόγητη η Εγκλύκλιος της Εκκλησίας προς τους χριστιανούς και τον Λαό!» Και με υπότιλο:
« Επίσκοπε Ιλίου πριν μιλήσεις κάτσε και διάβασε το Ευαγγέλιο & τους Πατέρες….» (βλ. σελ. 6-7)
Ιδού, λοιπόν, τα πειστήρια:

1η σελίδα

βλ ένθετο Παράρτημα

Βλ. σελ. 5 στο Παράρτημα

 

Αυτά, λοιπόν, με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ! Πλήν ὀμως είχαν προηγηθεί μερικά άλλα επικριτικά για την Ιερά Σύνοδο δημοσιεύματα, τα οποία και σας παραθέτουμε στη συνέχεια, πλην όμως τα παραπάνω χθεσινά κείμενα της αγωνιστικής Εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ήλθαν ως ΦΩΝΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ για να δικαιώσουν την ελαχιστότητά μου για την σκληρή στάση της προς την Ιερά Σύνοδο!
Σας παρουσιάζουμε. Λοιπόν στη συνέχεια το δημοσίευμα ενός πιστού τέκνου της Εκκλησίας και δημοσιογράφου, με το οποίον εκφράζει την εναντίωσή του προς το Εμβόλιο. Πρόκειται περί του αγαπητού μας κ. Σωτηρίου Τζούμα, διατελέσαντος στενού Συνεργάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου, ο οποίος με πολλή παρρησία γράφει: «Όχι rapid ή self test, ούτε και εμβολιασμός! Η οδός της Εκκλησίας είναι οδός σωτηρίας, αλήθειας και ζωής» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 22.07.2021, σελ. 16).
Ένα ακόμη σημαντικό άρθρο στην ίδια Εφημερίδα, απευθυνόμενο προς τους πιστούς χριστιανούς, γράφει πολύ δυναμικά: «Ενημερωθείτε και ξυπνήστε! Μας κοροϊδεύουν» (βλ. σελ. 10).
Τέλος, η ψυχή μας ανέβηκε στα ουράνια σκηνώματα, όταν από το Διαδίκτυο ήλθε στα χέρια μας ένα σημαντικό και πολύ αναλυτικό κείμενο ενός λογίου και συγχρόνως πιστού τέκνου της Εκκλησίας. Πρό- κειται για ένα μακροσκελές άρθρο του κ. Γεωργίου Παύλου, Καθηγητού Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ με τίτλο: «Η Εκκλησία της Ελλάδος δυστυχώς κινείται σε ολισθηρό έδαφος».
Όθεν, εκπληρώνοντας το χρέος μου προς την φωνή της συνει-δήσεώς μου, σας παραθέτω σήμερα όλα αυτά τα τεκμήρια, διά των οποίων επιβεβαιώνεται η πλάνη, στην οποία, δυστυχώς, έχουν περιέλθει τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ως προς το ζήτημα του εμβολια-σμού! Με την Εγκύκλιό τους οι Ιερτάρχες-Αδελφοί μας υπηρετούν τα συμφέροντα όχι μόνον των Κυβερνώντων την Ελλάδα σήμερα Αθέων, αλλά προεχόντως υπηρετούν τα σκοτεινά σχέδια των Μυστικών Σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, οι Οποίες από το έτος 1981 είχαν αποφασίσει αυτά, που σήμερα συμβαίνουν στην πανανθρώπινη Κοινωνία με τον Κορωνοϊό! Σας υπενθυμίζω, ότι ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε κατά το έτος 1981 στην Ν. Υόρκη με τίτλο: “ΤΗΕ EYES OF DARKNESS”. Εκεί μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής:
“Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις  του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες”!!! Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα  του Κορωνοϊού!!!!!

 

+ Ο Μητροπολίτης
πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας
Αμβρόσιος