ΠΑΤΡΑ: Ο Νίκος Νικολόπουλος καλεσμένος του Κώστα Παπαζαχαρίου – Το βίντεο

 

 

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος καλεσμένος του Κώστα Παπαζαχαρίου στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Metropolis

https://www.youtube.com/watch?v=jsrnSClfYOs

 

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος καλεσμένος του Κώστα Παπαζαχαρίου στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Metropolis τοποθετήθηκε ξεκάθαρα «απεναντι στις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ της κυβέρνησης Μητσοτακη λέγοντας ότι  “με αυτές στηνουν ένα ανελεύθερο αντιδημοκρατικό καθεστώς  και για τουτο το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις του με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα  συνεχίσει  μέχρι τελους δυναμικά την μάχη και θα την κερδίσουμε.»

 

Ο πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τόνισε  : “Η συμμετοχή του λαου στα συλλαλητήρια σε ολες τις πόλεις της Ελλάδας  ήταν συγκινητική… όχι μόνο στην Αθήνα μα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Αυτό δείχνει και την ανάγκη του πολίτη να εκφράσει ελεύθερα την αντίδρασή του απεναντι στο καθεστώς ανελευθερίας που προσπαθούν να του επιβάλλουν. Αντιλαμβάνεται πλέον ο ελληνικός λαός ότι η αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη  έχει διχάσει την κοινωνία, φίλους, συγγενείς, ακόμη και μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ο Κ. Μητσοτάκης μπροστά στα αδιέξοδα που μας οδήγησε η πολιτική του, ποντάρει στον εθνικό διχασμό και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελληνίδων και των Ελλήνων .

Με βάση την ετήσια μελέτη του Ευρωπαϊκου Δικαστήριου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ). αναφορικά με τις παραβιάσεις κατ’ άρθρο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) φετος η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι  τρίτη σε καταδίκες για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Και συνέχισε τονίζοντας : “Οι στόχοι των ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ είναι η πτώση της ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ που έχει επιβάλει ο Μητσοτάκης . Ο κορονοϊος ασφαλώς υπάρχει και πρέπει να καταπολεμηθεί ομως εργαλειοποιείται πολιτικά απο την “ΣΥΜΜΟΡΙΑ των υπηρετώ” της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Η απάντηση σε αυτες τις αντιδημοκρατικές πρακτικές εκφασισμού της δημόσιας ζωής δόθηκε και πάλιν και πολλάκις  θα δοθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό στις πλατείες και στους δρομους ενάντια στην ΣΥΝΔΗΜΙΑ …

 Η πανδημία του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ είναι μια ίωση που θα κάνει τον κύκλο της. Η επιβολή αντιδημοκρατικών νόμων , ΚΥΑ είναι καθαρά πολιτική που αποβλέπει στην εγκαθίδρυση ενός ανελευθερου “Μητσοτακικου” καθεστώτος .

  Κανενας Μητσοτάκης και καμμια αντιπολίτευση μαζι δεν έχουν το δικαίωμα να υποχρεώσουν τις Ελληνίδες , τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα υποχρεωτικά να εμβολιασθούν .

   Αλλωστε καμία ΠΑΝΔΗΜΙΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με εμβόλια”.

Συνεχίζοντας τις απαντήσεις του προς τον Κώστα Παπαζαψαριου τόνισε, :

  ” Πέραν τούτων θεωρούμε ότι η χειραγώγηση των ΜΜΕ συνιστά σοβαρή αλλοίωση του πολιτεύματος, και ότι είναι μια κεκαλυμμένη μορφή δημοκρατικής εκτροπής. Στην κοινοβουλευτική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υφίσταται ενημέρωση προστασίας της Κυβέρνησης  και εκβιασμού η τρομοκρατίας των ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η εξουσία πρέπει να «απορρέει από τον λαό» για το λαό και όχι απο τους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ και τους ΞΕΝΟΥΣ δήθεν συμμάχους και έτερους .

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες  μιας ύποπτης σπέκουλας από την πλευρά της κυβέρνησης δια των ΜΜΕ όπου επειδη βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι με την αυταρχική συμπεριφορά της, αφού διά της πειθούς δεν κατάφεραν να εμβολιάσουν την πλειοψηφία των πολιτών, συνεχίζει στο ίδιο ολισθηρό δρόμο που οδηγεί βημα βημα στη κατάργηση των συνταγματικά κατωχηρωμενων ατομικών δικαιωμάτων.

 Ο διαρκής βομβαρδισμός της κοινωνίας με αρκετές ποσότητες καταστροφολογίας από τα ΜΜΕ Έψιλον, που παρουσιάζονται με Αρμαγεδδών Μίκα χρώματα δημιουργεί μία αίσθηση κατάστασης πολιορκίας. Έτσι ο Μητσοτάκης περνάνε νόμους υπουργικές αποφάσεις προεδρικά Διατάγματα επικαλούμενος έκτακτες και ειδικές συνθήκες. Το καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη απεχθάνεται την πολιτική διαδικασία του δημοκρατικού διαλόγου επειδή αντιλαμβάνεται ότι η κοινωνία είναι απέναντι τους νεοφιλελεύθερους ΑΡΙΣΤΟΥΣ -που ΑΧΡΗΣΤΟΙ απεδείχθησαν- υπουργούς του.

  Μαλιστα εσχάτως ο Πρωθυπουργός εκεί που έφτυνε πήγε και φίλησε κατουρημένα ράσα…σε αυτούς που μέχρι χθες τους έλεγαν πως “η εκκλησία δεν μπορεί να έχει άποψη για τα κοινωνικά και τα ιατρικά ”

Τωρα λοιπόν χρησιμοποιώντας την πανδημία σαν προπέτασμα καπνού για να εφαρμόσει τις πολιτικές που επιθυμεί και να καταστείλει τις μαζικες λαοσυνάξεις ,ζήτησε απο τους δεσποτάδες, με φιρμάνια  να κατηγορήσουν το πόπολο ψεκασμένο και αμαρτωλό εκείνο το χριστεπώνυμο πλήρωμα που δεν σκύβει στον ΑΦΕΝΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ και την επιστήμη και πως για τουτο ανήκει στο Μεσαιωνισμό.

 Οι εξαγριωμένοι πολίτες ομως δεν πτοούνται και απαιτούν ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ακόμα …να καταστούν ο Μητσοτάκης και η παρέα του, έκπτωτοι των κυβερνητικών θώκων”

Ο Νίκος Νικολοπουλος κατέληξε επισημαινοντας”

   Εμεις οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες έχουμε  ταυτόσημη διακηρυγμένη θέση με αυτη του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποιος  με νέα ανάρτησή του στο Instagram τάσσεται κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φανατικός υποστηρικτής των οποίων είναι ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου ξεχειλίζει από δεικτικότητα κατά των οπαδών της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», όπως ο Κ.Μητσοτάκης και αναφέρει:

«Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, εμείς οι πολίτες εξετάσαμε την πρόταση σας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και με λύπη σας ενημερώνουμε πως θα την απορρίψουμε αυτή τη φορά, παρόλο που βρήκαμε το δωρεάν δοκιμαστικό της Νεάς Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρον, αποφασίσαμε τελικά να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση”.

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος γέννημα των δυσεκτων μνημονιακών χρόνων , στηρίζεται στις πολιτικες παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου ,πρωτεργάτη της αποκατάστασης  της δημοκρατίας , ο οποίος με αφορμή την πρώτη της επέτειο στις 24 Ιουλίου 1975, απηύθυνε μήνυμα προς τον ελληνικό λαό όπου μεταξύ άλλων είπε: «όλα, ακόμη και θαύματα μπορούν να συντελεστούν στον τόπο μας, όταν στο αίτημα των κρισίμων περιστάσεων ανταποκρίνονται ομόθυμα τόσο η ηγεσία, όσο και ο κυρίαρχος λαός»

  Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις του με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα  συνεχίζει  μέχρι τέλους δυναμικά την μάχη που ολοι μαζι θα την κερδίσουμε. “