«Η πανδημία και κυρίως το μπόλιασμα” είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, “πολιτικά “ξεβράκωσε” όλη την νεοταξιτικη συμμορία

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ FM :

Το Χριστιανοδημοκρατικό και ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς υπερασπιστές των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, μπήκαν μπροστάρηδες και ξεχύθηκαν στους δρόμους κατα του υποχρεωτικού
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
και υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ !

https://youtu.be/skHGWk69vNA

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικούς  σταθμούς «ενημέρωση Πιερίας» και ΣΚΑΙ Πατρας και εξήγησε γιατί ενώ ο ίδιος καθώς και πολλά στελέχη της Διοικούσας του ΧΡΙ.Κ.Ε. εμβολιάσθηκαν ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά , αζικά και “φωναχτά” στις διαδηλώσεις κατα της υποχρεωτικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ .

«Η πανδημία και κυρίως το μπόλιασμα” είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, “πολιτικά “ξεβράκωσε” όλη την νεοταξιτικη συμμορία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Όλοι πια τους βλέπουμε και τους ξέρουμε.

Είναι οι ίδιοι που τους είχαμε δει στην άλλη παράσταση του δημοψηφίσματος, με το ΝΑΙ και το ΌΧΙ. Είναι αυτοί που μοιάζουν σε όλα παρ’ ότι ΨΕΥΔΩΣ δηλώνουν ότι ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα , είναι υπηρέτες των ΙΔΙΩΝ αφεντάδων και για αυτό  κατάπιαν το σάλιο τους για τα επιβαλλόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά και με πάθος.

Στηρίζουν σαν να΄ναι ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ  και τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ κομματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25, ΚΚΕ, την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Κυριάαου Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτακη χρησιμοποιεί τον ανήθικο, άμεσο και έμμεσο εκβιασμό για να υποχρεώσει τους πολίτες να κάνουν ένα εμβόλιο είτε το θέλουν είτε όχι.Αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ”.

Και ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνεχεια απεκάλυψε μέρος της επιστολής που έστειλε στο Πρωθυπουργό θέτοντας τα εξής ερωτήματα :

“Θα εφαρμόσετε το νόμο,θα πάρετε μέτρα αυστηρά για ολους ; Και τι απαντάτε στο λαό όταν βλέπει να κλείνετε τα καφενεία στη Δραπετσώνα και τα φέρυ μποτ Πέραμα-Κερατσίνι,αλλά να έχετε ανοιχτά τη Μύκονο ;

Για αυτό και για πολλούς ακόμα λόγους κανεις πια δεν σας πιστεύει και τώρα που λέτε ότι θα εφαρμόσετε το νόμο παντού ομοιόμορφα. Σκέφτεται ο κόσμος ότι η ομοιομορφία είναι σαν εκείνο το ανέκδοτο με την  διαφανή εκλογή του Σαρτζετάκη.

Φέτος δεν γιορταζουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατιας γιατι επειγόντως πρέπει να αγωνιστούμε για την επανοφορα της πατρίδας στη δημοκρατική ομαλότητα .

Εμεις οι καραμανλικοί θα είμαστε και αύριο παρόντες  στα συλλαλητήρια και καλούμε σε ανοιχτό διαδυκτιακο διάλογο .

 

Ανοιχτός διαδικτυακός διάλογος που θα είναι μια πολιτικοκοινωνική συζήτηση  και όχι κομματική.

 

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,

 Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

 ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

 

Συντονίζουν:

Νίκος Νικολόπουλος, 

Νίκος Καραχάλιος

 

Θα μιλήσουμε πολλά γνωστά ιστορικά στελέχη για την βιωματική σχέση με την πολιτική και τα δικά μας βιώματά από τη συμπόρευση μας με τον Εθνάρχη.

Το ζήτημα που θα μας απασχολήσει είναι :

“Κινδυνεύει σήμερα η Δημοκρατία μας από την Πανδημία και τις συνακόλουθες πολιτικές και αν ναι από τί και ποιους;    Οσοι επιθυμούν μπορούν να

παρακολουθήσουν  τη συζήτηση, εάν δηλώσουν  συμμετοχή, εδώ info@team2020.gr , zoomeetings64@gmal.com

 

Συνδιοργανωτές είναι :

Ίδρυμα Δημήτριος Γούναρης / Forum2020 / Ίδρυμα Κωνσταντίνος Τσάτσος /

Ινστιτούτο Ελευθερίας

 

Τελος Χορηγοί Επικοινωνίας που θα αναμεταδίδουν ζωντανά τις εργασίες είναι :

Deal news,

antinews.gr

Pronews.gr

Lagadaspress.gr

Ntaskaspress.gr

Kinima-ypervasi.gr

Eggersi.gr

theonlinepress.gr

dexia,gr

Χριστιανοδημοκρατικα Νεα

Eurochannel

Ράδιο ενημέρωση

Ionianfm