Στο Κέντρο Υγείας Νάξου μεταφέρθηκε τη νύχτα ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Συγκεχυμένες πληροφορίες

Ραγδαίες εξελίξεις με τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ο οποίος σύμφωνα με το MEGA μέσα στη νύχτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου

 

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς έχει συμβεί.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και άλλες για επιληπτική κρίση.

Κατά πληροφορίες ο 30χρονος ένιωσε αδιαθεσία περίπου στις 8 το απόγευμα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Νάξου.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς.

Αναμένεται πλέον η γνωμάτευση των γιατρών για το κατά πόσο τελικά μπορεί να απολογηθεί σήμερα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του 30χρονου έχουν υποστηρίξει ότι πάσχει από ψυχική νόσο και γι’ αυτό ενδέχεται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη τους.

Όπως έχει υποστηρίξει ο δικηγόρος Γιώργος Βλάχος ο 30χρονος είχε διαγνωστεί το 2014 με σοβαρή ψυχασθένεια και έκτοτε βρισκόταν υπό παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του»
Εντωμεταξύ οργισμένη ήταν η απάντηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για το «συγγνώμη» που ψέλισε ο 30χρονος την Τρίτη βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί υπήρχε μια ευκαιρία, είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου. Να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Δεν τη δέχομαι εγώ τη συγγνώμη του» είπε χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα της 26χρονης.

Πηγή: Newsbomb.gr