ΠΑΤΡΑ: Λύση στον «Αγιο Ανδρέα» μετά τις μαζικές παραιτήσεις γιατρών – Μία άλλη ανακάλεσε…για ομαλότητα στη λειτουργία

P

Επιλύεται το πρόβλημα στο Ακτινολογικό Τμήμα του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μετά τις παραιτήσεις γιατρών .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠε) 5 γιατροί μετακινούνται από άλλες δομές για να καλύψουν τα κενά που άφησαν πίσω τους οι 4  παραιτηθέντες .
Ειδικότερα, από χθες, ένας γιατρός, τίθεται πλήρως στη διάθεση των αναγκών του Τμήματος και ένας ακόμα θα καλύπτει το εφημεριακό του πρόγραμμα. Επίσης μία γιατρός θα αναλάβει πλήρη υπηρεσία στο Ακτινολογικό Τμήμα, πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα από την 1η Αυγούστου, μετακινείται γιατρός από το ΠΓΝΠ στον «Αγιο Ανδρέα», για τις εφημερίες του Ακτινολογικού Τμήματος
Παράλληλα, κατόπιν παρέμβασης και συναίνεσης του καθηγητή διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος στο ΠΓΝΠ, Δημήτρη Καρναμπατίδη, 2 ειδικευόμενοι ακτινολόγοι θα ενισχύσουν το Ακτινολογικό Τμήμα του «Αγίου Ανδρέα».
Εν τω μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του κ. Καρβέλη με μία από τις γιατρούς που υπέβαλαν παραίτηση. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Η συζήτηση των τριών πλευρών κατέληξε στην απόφαση της γιατρού να επανέλθει στα καθήκοντά της.

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Λύση στον «Αγιο Ανδρέα» μετά τις μαζικές παραιτήσεις γιατρών – Μία άλλη ανακάλεσε…για ομαλότητα στη λειτουργία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*