(Βίντεο)-Δανάη Μιχαλάκη -Γιώργος Παπαγεωργίου – Παντρεύονται στην Σύρο

Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την  δραματική σειρά του ANT1, Άγριες μέλισσες , αποφάσισε με τον καλό της Γιώργο Παπαγεωργίου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  στο όμορφο νησί της Σύρου.

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να κρατήσει κοινή πορεία και θα το εδραιώσει μέσω της επισημοποίησης της σχέσης του. Αφού πήραν την απόφαση να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιων δημάρχου και καλών συγγενών και φίλων.

Πότε θα γίνει το μυστήριο

  • Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν τον Αύγουστο στο νησί της Σύρου. Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι επέλεξε το δημαρχείο της Σύρου που βρίσκεται στην Ερμούπολη με καλεσμένα λίγα και καλά άτομα.
  • Η Σύρος είναι γενέτειρα της Δανάης και γι αυτό ο γάμος θα γίνει εκεί.

Αναγγελία του γάμου

  • Η Αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στην τοπική εφημερίδα της Ερμούπολης ‘Κοινή Γνώμη”.

Η παράκληση του ζευγαριού

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θέλει να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα και γι αυτό παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να κρατήσουν χαμηλούς όσο γίνεται  τόνους.

Τα πλάνα του ζευγαριού

  • Μπορεί ο ζευγάρι να κάνει τώρα έναν γάμο με ελάχιστους καλεσμένους , αλλά έχει σκεφτεί το φθινόπωρο να πραγματοποιήσει ακόμα ένα πάρτυ στην Σύρο και να έχει καλέσει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα για να γιορταστεί το ευτυχές γεγονός.

Το γαμήλιο ταξίδι

  • Λόγο πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο το γαμήλιο ταξίδι δεν θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον γάμο , αλλά έχουν στο μυαλό τους να το κάνουν τα Χριστούγεννα.
  • Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να περάσει τις γιορτές και το γαμήλιο ταξίδι σε κάποια πόλη του εξωτερικού.

Ακολουθεί βίντεο με την Δανάη Μιχαλάκη

ΠΗΓΗ