ΑΕΚ: Δήλωσε τους Αραούχο και Βράνιες στην ευρωπαϊκή λίστα για Βελέζ

Διευθετήθηκαν οι εκκρεμότητες και η ΑΕΚ προχώρησε στις δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή της λίστα, προσθέτοντας τα ονόματα των Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες για τα ματς με Βελέζ στον 2ο προκριματικό γύρο του European Conference League

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο «έτρεχαν» προκειμένου να προλάβουν να δηλώσουν τόσο τον Αραούχο όσο και τον Βράνιες στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με τη Βελέζ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στη λίστα που είχε στείλει η Ένωση γιατί δεν είχε εκδοθεί ακόμα το δελτίο του, ενώ η μεταγραφή του 31χρονου Βόσνιου στόπερ ολοκληρώθηκε μόλις χθες.

Η ΑΕΚ είχε το δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης και οι άνθρωποί της κατάφεραν να ρυθμίσουν όλες τις εκκρεμότητες και να συμπεριλάβουν τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών στη λίστα.

Το μόνο που απομένει πλέον από την πλευρά της UEFA είναι η τυπική έγκριση των αλλαγών για το «πράσινο φως» της συμμετοχής τους. Έτσι τόσο ο Αραούχο όσο και ο Βράνιες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα δύο ματς με τη Βελέζ που ακολουθούν.

Ο Βράνιες αντικατέστησε τον Νεντελτσιάρου στη λίστα, ενώ ο Αραούχο προστέθηκε χωρίς να βγει από αυτήν κάποιο όνομα, καθώς οι κιτρινόμαυροι είχαν αυτή τη δυνατότητα.

Πλέον η λίστα της ΑΕΚ για τα δύο παιχνίδια με τη Βελέζ διαμορφώνεται ως εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Αραούχο.

Πηγή:www.gazzetta.gr