Τόλης Βοσκόπουλος: Νταλάρας, Αλεξίου και Δημητρίου λένε το δικό τους αντίο στον ανεπανάληπτο καλλιτέχνη

Με φωτογραφίες και τραγούδια του σπουδαίου τραγουδιστή έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο οι φίλοι και συνεργάτες του

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σήμερα στις 19 Ιουλίου από καρδιακή ανακοπή έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Φίλοι και συνάδελφοι σπεύδουν να γράψουν το δικό τους μήνυμα, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους. Ανάμεσά τους, δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες και καλές του φίλες, που δεν είναι άλλες από την Χάρις Αλεξίου και την Άντζελα Δημητρίου. Βέβαια, το τελευταίο αντίο στον φίλο του δεν παρέλειψε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο, αναρτώντας μία φωτογραφία του και συνοδεύοντας την με μερικά συγκινητικά λόγια μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου! Χαρούλα».

Με την σειρά της και η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο με μία ανάρτηση στο Instagram, αποκαλώντας τον «Πρίγκιπα».

«Ενα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον «άνθρωπο» Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας.. Γιατί ήσουν για όλους, ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν! Υπήρξες, πάντα, μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά!
Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση. Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου γιατί απο σήμερα η ελληνικη μουσικη σκηνή ειναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε δεν μπορεί να δεχθεί… αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου, τόσο ξαφνικά, τόσο μεγάλο κενό. Καλό ταξίδι Πρίγκιπα μου στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις…! 💔🙏», έγραψε.

Ο Γιώργος Νταλάρας ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου από τη νεαρή του ηλικία στον λογαριασμό του στο Instagram και την συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Ήταν ο τελευταίος της γενιάς του! Άνθρωπος με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο στην προσωπική και στην καλλιτεχνική του ζωή. Ο κόσμος τον αγάπησε πολύ και εκείνος τους το ανταπέδωσε, τους διασκέδασε και τους ψυχαγώγησε για πάρα πολλά χρόνια, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Με τις χαρακτηριστικές ιδιαίτερες ερμηνείες του σφράγισε τα τραγούδια του κι έκανε ολόκληρη σχολή, τη σχολή Βοσκόπουλου στο τραγούδι. Καλός, γενναιόδωρος σα χαρακτήρας, καλός συνεργάτης. Έχει σημασία να θυμόμαστε ότι ξεκίνησε σαν μουσικός και έγραψε και μερικά πολύ ωραία τραγούδια. Έζησε μια γεμάτη ζωή και έδωσε χαρά και αγάπη. Καλό του ταξίδι».