ΑΕΚ: Δίνει Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε και θέλει Βράνιες

Η ΑΕΚ προχωράει την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε και περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ για να τον κάνει ξανά δικό της

Εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ καθώς ο Νεντελτσιάρου βρίσκεται στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κροτόνε, η οποία έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Ένωση!

Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Κροτόνε σε ένα ποσό 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση ανόδου στη Serie A, η ιταλική ομάδα θα πληρώσει άλλες 500.000 ευρώ. Ο Νεντελτσιάρου έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για να κλείσει η μεταγραφή του, τη στιγμή που η Ένωση τρέχει το ζήτημα του αντικαταστάτη του με τους κιτρινόμαυρους να επιθυμούν την επιστροφή του Βράνιες!

Η Ένωση περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Βόσνιος στόπερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Άντερλεχτ, ωστόσο σε περίπτωση που οι Βέλγοι αξίωναν ένα ποσό, αυτό θα μπορούσε να ήταν διαπραγματεύσιμο από την πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Βράνιες είναι δεδομένα σε συζητήσεις με τους «μωβ» των Βρυξελλών για να πάρει την ελευθέρας του. Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωση της πώλησης του Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε, προχωρώντας άμεσα για τον αντικαταστάτη του με τον Βράνιες να είναι πλέον στο επίκεντρο!