(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 1.000 άτομα στην κινητοποίηση αντιεμβολιαστών – Κάλεσαν τον Μητροπολίτη τοποθετηθεί κατά των εμβολίων 

Από μαζικότητα χαρακτηρίστηκε  η χθεσινή κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου, από εκατοντάδες αντιεμβολιαστές  και άτομα που τάσσονται εναντίον κάθε υποχρεωτικού μέτρου για τον κορονοϊό.
Επρόκειτο για τουλάχιστον 1000 κυρίως νεαρής και μέσης ηλικίας, οικογένειες με τα παιδιά τους, συλλογικότητες με θρησκευτικό υπόβαθρο ή με ξεκάθαρα εθνικιστική ταυτότητα, αλλά και άνθρωποι που δεν μπορούν να κατανοήσουν ακόμα τι συμβαίνει με την πανδημία.

Στις 9 το βράδυ έγινε πορεία εκατοντάδων ατόμων κατευθύνθηκε μέσω της οδού Μαιζώνος έξω από το Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, όπου κάλεσαν τον Μητροπολίτη να βγει στο μπαλκόνι και να τοποθετηθεί κατά των εμβολίων. Εψαλαν τον Εθνικό Υμνο και τον Ακάθιστο Υμνο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ», είπαν πολιτικά συνθήματα κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης, αλλά και κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και αποχώρησαν.

Ηταν η δεύτερη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου από αντιεμβολιαστές.
Κεντρικό ρόλο στην διοργάνωση αυτών των συγκεντρώσεων διαδραματίζουν τα social media και ένας γιατρός από την Αθήνα, ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής μιας κίνησης ονόματι «Ελεύθεροι Ξανά», ο οποίος με βίντεο κατακεραυνώνει την κυβέρνηση, με συνθηματολογία περί κατοχής και αντισυνταγματικότητας μέτρων που περιστέλλουν ή και καταργούν κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.