Μύκονος: Σύλληψη και προσαγωγές – 27χρονο το θύμα

Σε σοκ βρίσκεται η Μύκονος μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με θύμα έναν νεκρό άνδρα.

Το θύμα είναι ένας 27χρονος από την Αλβανία, ο οποίος φαίνεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με έναν ομοεθνή του.

Χθες το βράδυ έδωσαν ραντεβού στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου, ωστόσο στο σημείο μαζεύτηκαν συνολικά 10-15 άτομα, τα οποία συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας εκ των συμμετεχόντων έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 27χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

Κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Φανουρίου κάλεσαν την Αστυνομία καθώς άκουγαν φωνές και φασαρία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, ωστόσο όταν έφθασαν λίγα λεπτά αργότερα ήταν ήδη αργά. Ο 27χρονος Αλβανός ήταν ήδη νεκρός. Είχε δεχθεί μια μαχαιριά στην καρδιά.

Τέσσερις προσαγωγές

Οι αστυνομικοί, αμέσως άρχισαν να σαρώνουν τις κάμερες ενώ έληφθη και γενετικό υλικό από το σημείο προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν αυτός που «έφαγε» τον 27χρονο οικοδόμο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν από τον Φεβρουάριο στο νησί παράνομα, χωρίς χαρτιά.

Από το πρωί έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο νησί, και μέχρι στιγμής – σύμφωνα με το MEGA –  έχουν προσαχθεί 4 άτομα και από τις δύο ομάδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, σε ειδική επιχείρηση στο λιμάνι της Ραφήνας οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν νεαρό που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης.

Το θύμα