Ηλιούπολη: Στα ίχνη κυκλώματος οι Αρχές – Βίος και πολιτεία Αστυνομικού

Στα ίχνη κυκλώματος που προωθεί νεαρές γυναίκες, ίσως και ανήλικες, στην πορνεία βρίσκονται οι Αρχές μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης του επίορκου αστυνομικού που βασάνιζε και εξέδιδε μια 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πολλά από τα “ερωτικά” ραντεβού πραγματοποιούνταν στο σπίτι – φυλακή της Ηλιούπολης, όπου κρατείτο δέσμια η άτυχη κοπέλα.

 

Ηδη, στις Αρχές έχει περιέλθει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, κυρίως στον δρόμο που διέμενε ο αστυνομικός, όπου εκεί φαίνονται συχνές “επισκέψεις” ατόμων στο σπίτι – κολαστήριο.

Εκτός από το τρίτο πρόσωπο, για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και φέρεται ως άμεσος συνεργός του αστυνομικού, στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει άλλα τρία άτομα, το ένα από αυτά μάλιστα φέρεται ως ο άνθρωπος που διαχειριζόταν ιστοσελίδα με ερωτικές αγγελίες, ανάμεσά τους και αυτή της 19χρονης.

Εκτός αυτού, η κοπέλα είπε στην κατάθεσή της πως ο αστυνομικός προσπαθούσε να της χορηγήσει με τη βία ναρκωτικές ουσίες. Για τον λογο αυτό ερευνάται το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να εμπλέκεται και σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Αλλωστε, κατά το παρελθόν, σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί σε βάρος του είχε διαπιστωθεί ότι διατηρούσε προφίλ με ψεύτικα στοιχεία στα social media στα οποία εμφανιζόταν με την πρώην σύζυγό του με φόντο πολλά χρήματα αλλά και σακουλάκια με ναρκωτικά.

Τότε είχε σχηματίστει δικογραφία σε βάρος του, πλην όμως, στα δικαστήρια είχε υποστηρίξει πως το προφίλ είχε δημιουργηθεί εν αγνοία του. Ο αστυνομικός που για μεγάλο χρονικό διάστημα υπηρετούσε στην κρατική ασφάλεια από νωρίς είχε δείξει δείγματα της συμπεριφοράς του, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε όταν άρχισε να απειλεί διαδικτυακά συνάδελφό του για τον οποίο πίστευε ότι έχει σχέση με την πρώην σύζυγό του, απειλώντας τον ότι θα του “φυτέψει” μια σφαίρα στο κεφάλι. Αυτό το περιστατικό στάθηκε η αφορμή να τεθεί σε διαθεσιμότητα με το ερώτημα της απόλυσης.