Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε ενδιαφέρον στο πιο ασφαλές καλοκαιρινό φόρεμα με μία κίνηση

ΗΕλεονώρα Μελέτη συνδύασε την άνεση με τη θηλυκότητα στη νέα εμφάνιση που έκανε μαζί με το Θοδωρή Μαροσούλη στην παράσταση «Οι Μπαμπούλες» στο Κηποθέατρο Παπάγου. Πόνταρε στο πιο ασφαλές καλοκαιρινό φόρεμα, ένα λευκό μάξι, σε μια από τις πιο θηλυκές ωστόσο, off-shoulder, εκδοχές του, και το συνδύασε με αναπαυτικά flat σανδάλια, αλλά και με μια animal print ζώνη, που με μία κίνηση προσθέτει ενδιαφέρον στο απλό λουκ και φινέτσα στη σιλουέτα.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης έχουν μία κόρη μαζί, την τρίχρονη Αλεξάνδρα, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί χαριτωμένα σε διάφορες αναρτήσεις της μαμάς της στα social media.

Μια σουρεαλιστική κωμωδία

Οι «Μπαμπούλες», η ανατρεπτική κωμωδία του Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Εθνικού Θεάτρου Μαδρίτης), ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη («Μήδεια του Μποστ», «Η Γίδα» κ.ά.). Διηγείται τους καβγάδες δύο αδελφών για το πατρικό σπίτι που κληρονόμησαν, έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία, αλλά με ένα μειονέκτημα: από μπροστά του περνά η εθνική οδός! Για την Λεμονίτσα (Νίτσα) το σπίτι είναι σημαντικότερο απ’ τον θόρυβο, ενώ για την Τριανταφυλίτσα (Λίτσα) είναι πιο σημαντική η σιωπή από το σπίτι.

Επειδή η Νίτσα έχει αποφασίσει να μείνει στο σπίτι, απελπισμένη η Λίτσα, προσλαμβάνει τους Μπαμπούλας Brothers, δύο αδέλφια που παριστάνουν τα φαντάσματα για να τρομάξουν ανθρώπους και να τους διώξουν από κάπου. Την ίδια στιγμή, η Νίτσα, που χρειάζεται χρήματα, νοικιάζει ένα δωμάτιο του σπιτιού ως Airbnb και καταφθάνουν οι πρώτοι πελάτες, δύο αδέρφια ο Ζαχαρίας κι η Ζαχαρούλα. Έλα όμως που αυτοί οι δύο είναι πραγματικά φαντάσματα!

Δες τη νέα εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη:

NDP