Μπαλατσινού – Κικίλιας: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του Κικίλια junior

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας το Σάββατο βάφτισαν το γιο τους στην Πάτμο. Οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων.

Εκτός από τις αναρτήσεις στα προφίλ τους στα social media, δεν έλειψαν και τα stories στο Instagram, όπως εκείνο με την μπομπονιέρα του γιου τους. Πρόκειται για ένα κουτί το οποίο στη μέση έχει έναν ιππόκαμπο, ενώ στην επιγραφή αναφέρεται το όνομα του παιδιού μαζί με την ημερομηνία της βάπτισής του.

Mpomponiera

«Πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα είναι πολύ στενά, οικογενειακά και με ντόπιους ανθρώπους από το νησί μας. Γονείς, συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι θα παρευρίσκονται μαζί μας», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού, πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε επιβεβαιώσει πως το όνομα του γιου τους είναι Παναγιώτης – Αντώνιος.

Στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης η βάφτιση

Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της Πάτμου βάφτισαν εχθές, Σάββατο, το μωρό τους ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.

Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου (όπως αποφάσισε να ονομάσει τον γιο του το ζευγάρι) ήταν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης

και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη βάφτιση ήταν καλεσμένα μόλις 30 άτομα.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού να κρατούν πανευτυχείς στην αγκαλιά τους τον χαμογελαστό τους γιο, και τη συνόδεψε με την λεζάντα «Παναγιώτης Αντώνιος» και μία καρδιά.

Λίγη ώρα αργότερα η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον δικό της λογαριασμό αρκετές φωτογραφίες από τη βάφτιση στο όμορφο νησί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το «άλμπουμ» της βάφτισης:

kikilias_vaftisi_1
kikilias_vaftisi_2

 

kikilias_vaftisi_3
kikilias_vaftisi_4

 

kikilias_vaftisi_5
kikilias_vaftisi_7