(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Λουξ στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για μια ακόμα χρονιά

Η Λουξ κατέκτησε μια ακόμα σημαντική διάκριση για το 2021 αφού ξεχώρισε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας», για 7η φορά, στην ομώνυμη διοργάνωση-θεσμό του Οργανισμού New Times Publishing που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου.
Ειδικότερα, το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία, ο Δημήτρης Σιανδρής, COO της Λουξ, εκφράζοντας τη χαρά του για αυτή την τιμητική διάκριση. Κατά την τοποθέτησή του σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για μια ακόμα χρονιά πετύχαμε τη βράβευση αυτή. Είναι μια διάκριση που επιβεβαιώνει ότι η Λουξ αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της υγιούς, ελληνικής επιχειρηματικότητας».
Με βάση οικονομικά στοιχεία που συγκεντρώνει και μελετά η New Times Publishing, καθορίζει μια λίστα με σημαντικές και επιτυχημένες εταιρίες οι οποίες διακρίνονται στον ελληνικό επιχειρηματικό στίβο για τις εξέχουσες επιδόσεις τους.
Από το 1950 μέχρι και σήμερα, η Λουξ σημειώνει προοδευτική ανάπτυξη, επιστέγασμα της οποίας αποτελούν οι πολυάριθμες διακρίσεις που λαμβάνει.

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.