Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Σήμερα η βάπτιση του γιού τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και την Βασίλη Κικίλια, καθώς βαφτίζουν τον μονάκριβο γιο τους στο πανέμορφο νησί της Πάτμου.

Ο καρπός του έρωτά τους ήρθε στη ζωή τα Χριστούγεννα του 2020 φέρνοντας χαμόγελα χαράς στην οικογένειά τους.

 

 

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Το όνομα του νεοφώτιστου θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι επιθυμεί να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ιδιωτικά, αλλά και για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Στη βάφτιση του μικρού Παναγιώτη-Αντώνη θα είναι καλεσμένα μόλις 30 άτομα, αφού στην εκκλησία έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται αυστηρά και μόνο οι νονοί, οι οικογένειες του ζευγαριού κι ελάχιστοι φίλοι.

Οι νονοί του Κικίλια junior θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος. Τα μαρτυρικά του νεοφώτιστου έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια του νησιού και τα γλυκά που θα προσφέρουν είναι τοπικά γλυκά που με αγάπη προετοίμασαν κυρίες του νησιού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου κι εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων είναι προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων και στο δείπνο είναι περιορισμένος και προσκεκλημένοι είναι συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού που θα βρίσκονται και αυτοί στην Πάτμο.

Εκεί θα προσφερθούν στους λίγους προσκεκλημένους οι μπομπονιέρες: ένα κερί με ένα γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού, αλλά και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη.