Ολιβέιρα: «Ο Λουτσέσκου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς και για το τί να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από εκείνον

Δύο χρόνια μετά την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας και στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην PAOK TV, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους υπέγραψε με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει ακόμα να δείξει και άλλα στο ελληνικό κοινό μετά τη διετία του με την «Ένωση».

Ολιβέιρα: "Δεν έχετε δει το μέγιστο των δυνατοτήτων μου" - PAOK TV

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα:
Ποια είναι τα πρώτα του συναισθήματα στον ΠΑΟΚ: «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, καθώς κι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να προπονούμαι, να παίζω και να γνωρίζω όλους τους νέους μου συμπαίκτες, φυσικά και τον προπονητή με τον οποίο έχω ήδη μιλήσει, αλλά θα ήθελα να τον γνωρίσω και από κοντά. Τα πρώτα συναισθήματα, λοιπόν, είναι χαρά και ενθουσιασμός».

Για τον αν πιστεύει πως το ελληνικό κοινό έχει δει τον πραγματικό Ολιβέιρα τα τελευταία δύο χρόνια: «Θα έλεγα ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια στιγμή αντιμετώπισα κάποιους μικροτραυματισμούς αλλά γενικά εξελίχθηκε όμορφα. Η δεύτερη σεζόν δεν ήταν πολύ καλή. Νομίζω ότι δεν πλησίασα καν τις πραγματικές μου δυνατότητες. Ξέρω τους λόγους που συνέβη αυτό, αλλά δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να βρίσκει δικαιολογίες. Μένω, λοιπόν στο γεγονός ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν υπέροχη και η δεύτερη όχι στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ να φτάσω».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να διαλέξει τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι ο προπονητής έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τον τρόπο που σκέφτεται, για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του και για πολλά ακόμη πράγματα συνειδητοποίησα ότι ήταν για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία να έρθω εδώ. Επίσης, ο ίδιος ο σύλλογος, που ξέρω ότι είναι ισχυρός και πάντα αγωνίζεται για τη νίκη και για να κερδίζει τίτλους ήταν δύο από τους κυριότερους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση».

Για το αν γνωρίζει συγκεκριμένες πληροφορίες και εσωτερικές ιστορίες της ομάδας: «Πιστεύω ότι θα έχω αρκετό χρόνο να ρωτήσω τους ανθρώπους της ομάδας για αυτά. Ο Βιεϊρίνια και ο Βαρέλα σίγουρα θα μου αναφέρουν αρκετές. Δεν μιλάω ελληνικά και εκείνοι είναι Πορτογάλοι οπότε πιστεύω ότι θα είναι οι πρώτοι που θα μου εξηγήσουν στην αρχή κάποια παραπάνω πράγματα. Σίγουρα όλα τα παιδιά έχουν να μου πουν ιστορίες και είμαι βέβαιος πως θα με καλωσορίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι θα παλέψω και θα δώσω τα πάντα όπως κάνω όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Θα δουλέψω για να κερδίσουμε τους στόχους μας. Όλα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς και εγώ αποτελώ πλέον ένα κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Για το τι θα ήθελε να προσθέσει στην καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι όταν παίζεις σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ μόνο να προσθέσεις μπορείς στην καριέρα σου. Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ σίγουρα θα εμπλουτίσει θετικά την καριέρα μου. Αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμένα».