Έρχεται ο Βάτσλικ, φουλάρει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι ο Τόμας Βάτσλικ για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού.

Την άφιξη του Τόμας Βάτσλικ αναμένουν αύριο το μεσημέρι (14:45) στον Ολυμπιακό.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας ήταν ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών για την διάδοχο κατάσταση του Ζοσέ Σα, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς.

Ο διεθνής άσος θα φτάσει αύριο στην Ελλάδα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του (για 2+1 χρόνια) με τους «ερυθρόλευκους».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν την πρότασή τους στον παίκτη, προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Από τη στιγμή που κλείνει το κεφάλαιο του τερματοφύλακα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ανεβάζουν στροφές για το επόμενο ανοικτό μέτωπο του μεταγραφικού σχεδιασμού που δεν είναι άλλο από την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα για τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη και έχει συμβόλαιο που φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ. Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο Ολυμπιακός παλεύει μία μεταγραφή που μέχρι πρόσφατα φάνταζε απίθανη.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του Πορτογάλου άσου, ο οποίος έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ (αγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ) και για αυτό θα προχωρήσουν για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπάρχουν πληροφορίες πως οι Σεβιγιάνοι ζητούν να μπει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει καμία ελληνική ομάδα.