Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη, εκτός από μία επιτυχημένη και δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είναι και μία τρυφερή μητέρα.

Η κόρη της Αλεξάνδρα, είναι η μεγάλη αδυναμία της και συχνά την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στα social media της Ελεονώρας Μελέτη.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια συζήτηση που είχε η ίδια με την κορούλα της, για το σερφ.

«Μαμά, γιατί πηγές τόσο πολύ μακριά, δε μπορούσα να σε βλέπω να κανείς σερφ, κ ήθελα να σε βλέπω…»

«Μα αγάπη μου για να κάνουμε σερφ πρέπει να πηγαίνουμε εκεί μέσα, στα βαθιά που έχει περισσότερο αέρα»

«Και εδώ μαμά έχει αέρα, έξω στην άμμο, εδώ να κάνεις»…

Kαι κάθε μέρα που περνάει, γράφω όπου βρεθώ κ όπου σταθώ, σε χαρτάκια, τετράδια κ σημειώσεις στο κινητό, κάθε της ατάκα, κάθε «δική» της λέξη κ κάθε απολαυστικό διάλογο μας, που κ με κάνουν απλά να θέλω να τη φάω. Κ τα γράφω για να τα θυμάμαι πάντα, κ τα λόγια της κ τη χροιά της φωνής της, το χρώμα στις λέξεις κ τον τόνο της. Γιατί θα μεγαλώσει… κ κάποια στιγμή θα μου κλείνει πόρτες στη μούρη κ θα μου λέει «παράτα μας».

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση που έκανε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, ενθουσίασε τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την φωτογραφία της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: