ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Θλίψη για τον θάνατο του 68χρονου χειρουργού Χρήστου Φερέ

Δεύτερο πλήγμα σε λίγους μήνες για την οικογένεια Φερέτη στο Μεσολόγγι καθώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή, από παθολογικά αίτια,  σε ηλικία 68 ετών, ο χειρουργός, Χρήστος Φερέτης.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες είχε πεθάνει ο μεγαλύτερος αδελφός του, Θανάσης.

Ο Χρήστος Φερέτης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1953. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της Χειρουργικής. Μετεκπαιδεύθηκε στο Νοσοκομείο Groote Schuur στο Cape-Town της Νότιας Αφρικής, στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Αμβούργου της Γερμανίας και του Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στη Λαπαροσκοπική-Ενδοσκοπική Χειρουργική και τη Χειρουργική του Γαστρεντερικού Συστήματος-Χοληφόρων.

Υπήρξε από τους πρωτοπόρους που εφάρμοσαν τη Λαπαροσκοπική-Ενδοσκοπική Χειρουργική στην Ελλάδα. Διετέλεσε  διευθυντής του Τμήματος Ενδοσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Θεραπευτηρίου «Metropolitan-General».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 10 Ιουλίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου Μεσολογγίου.

πηγή: messolonghinews.gr