Ασυγκράτητος ο κ. Μπαρής

Ασυγκράτητος ο κ. Μπαρής όταν πρόκειται  να γίνει ”ο φτωχός Δήμος Ερυμάνθου” κατά τα λεγόμενα του ιδίου ”οικονομικά αυτάρκης”.
Αυξήσεις της τάξης των 140% των 80& και 40% ( σε σχέση με το προηγούμενο τέλος ) ψήφισε με εισηγησή του το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για την συμμετοχή των μικροεπαγγελματιών και εμπόρων στην έκθεση Χαλανδρίτσας, (που ο κ. Μπαρής θέλει να αναβαθμίσει) φυσικά εις βάρος των συμμετεχόντων και όχι διεκδικώντας από το κράτος και την περιφέρεια. Την λέξη διεκδίκηση την έχει ξεχάσει ο Δήμαρχος σαν γνήσιος διαχειριστής του συστήματος.
Φυσικά σχέδιο αναβάθμισης δεν κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο . Αναβάθμισε όμως δεόντως το κόστος συμμετοχής επιδεικνύοντας και ευρηματικότητα αφού χώρισε την έκθεση σε ζώνες προνομιούχων και μη, για να εισπράξει φθάνοντας στο σημείο να χαρατσώνει και την 4η ζώνη με το διόλου ευκαταφρόνυτο ποσό των 10 ευρώ ανά τετραγωνικό.
Ετσι με μιά κορδέλλα και μαθηματικά ο κ. Μπαρής θα χρεώνει τους συμμετέχοντες για να αναβαθμιστούμε και εκσυχρονιστούμε.
Αυτά για να μην λένε ορισμένοι ότι δεν παράγει έργο ο κ. Μπαρής…
Δίπλα του φυσικά όταν πρόκειτε για αυξήσεις και εισπρακτική πολιτική ο κ. Κανελλόπουλος που υπερψήφισε την πρόταση.
Μόνη θλιβερή εξαίρεση στην επιχειρηματική ομοφωνία η Λαική Συσπείρωση, που απροσάρμοστη στο πνεύμα Δήμοι επιχειρηματίες που θέλουν οι νόμοι και οι κυβερνήσεις για την ΤΑ , καταψήφισε και πάλι την πρόταση αυξήσεων, θεωρώντας ότι οι Δήμοι δεν πρέπει να μετατρέπονται σε εισπρακτικό μηχανισμό, ότι πρέπει να διεκδικούν με κριτήριο της λαικές ανάγκες…
Αυτή την γλώσσα όμως δεν την καταλαβαίνουν οι κκ Μπαρής Κανελλόπουλος που εφαρμόζουν με συνέπεια το πρόγραμμα και την πολιτική του κράτους για τους Δήμους που εκσυχρονισμένοι στο πνεύμα του Καποδίστρια του Καλλικράτη και του Κλεισθένη θα τα παίρνουν απο τους Δημότες και θα τα δίνουν στους εργολάβους. Για να…αναπτυχθούμε…φυσικά..
Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες..
ΛΣΕ