Στην αναμέτρηση με τον κορωνοϊό όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα και η νίκη είναι στο χέρι μας!

Τη σημασία του εμβολιασμού, ιδιαίτερα για τον κόσμο του αθλητισμού, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλοι κλειστοί αθλητικοί χώροι και αναστολές διοργανώσεων και πρωταθλημάτων, επισημαίνει σε δηλώσεις του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.
Ο κ. Νικολακόπουλος, αναφέρει τα εξής:
«Η αθλητική οικογένεια στερήθηκε πολλά. Οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας που γίνονται εμφανείς τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι πολύπλευρες και σοβαρές.
Επιστρέφοντας στην κανονικότητα συνειδητοποιούμε όσα χάσαμε επί μήνες, γι αυτό και δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε περιορισμούς.
Πλέον έχουμε το «όπλο» να αντιμετωπίσουμε στον αόρατο εχθρό και είναι ο εμβολιασμός.
Η επιτάχυνση εμβολιασμών είναι ανάγκη να αποτελέσει προτεραιότητα για τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς διεξάγονται πρωταθλήματα, γίνονται μετακινήσεις από τόπο σε τόπο, αθλητές «συναντώνται» στα γήπεδα, θεατές στις κερκίδες. Η αθλητική οικογένεια πρέπει να καταστεί ασφαλής και ο αθλητισμός να παραμείνει στο προσκήνιο.
Σε αυτήν την αναμέτρηση όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα , έχουμε τον ίδιο αντίπαλο: Τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις του.
Η νίκη είναι στο χέρι μας.
Η αθλητική οικογένεια της Δυτικής Ελλάδας ας στείλει ένα μήνυμα σε όλη την τοπική κοινωνία: Εμβολιαζόμαστε, προστατευόμαστε!»

Δ. Νικολακόπουλος