ΑΙΓΙΟ: Η Κινηματογραφική Λέσχη στο Θairος Film Festival

o Θairος Film Festival επέστρεψε, εμπρός βήμα ταχύ, να το προϋπαντήσουμε ξανά στην εξοχή!😄
Ξεκινάμε για 5η χρονιά να ταξιδεύουμε την Αιγιάλεια με όχημα τον κινηματογράφο! Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι η πανέμορφη Τράπεζα Αιγιαλείας, με μοναδική θέα στον Κορινθιακό!
Οδηγίες Πρόσβασης: https://tinyurl.com/u74yfcc7
~~~~~
Σάββατο 1️⃣0️⃣ Ιουλίου στις 21:30 – Είσοδος Ελέυθερη
👉”Μπότες, Σπιρούνια και Καυτές Σέλες” 👈
Ένας διεφθαρμένος πολιτικός αποφασίζει να καταστρέψει μια τυπική πόλη της Δύσης. Για το σκοπό αυτό διορίζει για πρώτη φορά ένα μαύρο Σερίφη, η παρουσία του οποίου προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.
Παρωδία των ταινιών γουέστερν, με ήρωα ένα μαύρο σερίφη που σώζει μια μικρή πόλη της Δύσης από τους «κακούς» της Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Η ταινία που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Μελ Μπρουκς, μια τρελή κωμωδία που αντέχει στο χρόνο και από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερή του.
Παραγωγή: Αμερική, 1974
Σκηνοθεσία: Μελ Μπρουκς
Πρωταγωνιστούν: Τζιν Γουάιλντερ, Κλίβον Λιτλ, Μαντλέν Καν, Μελ Μπρουκς
Διάρκεια: 93 λεπτά
~~~~~
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενω θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
🔵Διοργάνωση: Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο Interreg FAME Road, σε συνδιοργάνωση με τη @Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας