Euro 2020: Γάλλοι οπαδοί μάζεψαν 270.000 υπογραφές για επανάληψη του ματς με την Ελβετία!

Περισσότερα από από 270.000 άτομα έχουν υπογράψει ζητώντας την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Ελβετία για τους «16» του EURO, όπου οι Ελβετοί εξασφάλισαν την πρόκριση στα πέναλτι (5-4)

Δεν λέει να κοπάσει στη Γαλλία ο απόηχος του αποκλεισμού από την Ελβετία στα προημιτελικά του Euro 2020. Μάλιστα, η δυσαρέστεια στις τάξεις των οπαδών των τρικολόρ είναι τόσο μεγάλη που πάνω από 270.000 αιτούνται στην UEFA την επανάληψη του αγώνα.

Ειδικότερα, μέσω της πλατφόρμας Les Lignes Bougent, ζητούν την επανάληψη του αγώνα για την φάση των «16» ή έστω την επανάληψη της διαδικασίας των πέναλτι. Ο λόγος είναι ότι θεωρούν πως ο Ζόμερ βρισκόταν εκτός θέσης στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Εμπαπέ και απέκρουσε ο Ελβετός γκολκίπερ, και το οποίο ήταν μοιραίο για τους «τρικολόρ», καθώς τους στοίχισε την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γαλλια

Ωστόσο, όσες υπογραφές και να μαζευτούν, ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα δεν υφίσταται. Από την στιγμή που και το VAR έκρινε πως όλα έγιναν νόμιμα, τα πάντα είχαν τελειώσει, ακόμη κι αν ο αποκλεισμός δεν έχει «χωνευτεί» ακόμη από τους Γάλλους.