(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Προκαλεί ακόμα τριγμούς η Πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως – Aνοιγμα της oδού ζητούν οι καταστηματάρχες

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, κατόπιν αιτήματος της επιτροπής των καταστηματαρχών προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Λάμπη Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κα Βασιλική Ψυχράμη, κ. Χρήστος Γούτος, κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος, ο  Α΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδης Τηλιγάδης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου κ. Πάνος Γεωργόπουλος και η αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της οδού Μητροπόλεως.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας:

Οι καταστηματάρχες θέλησαν να έχουν και την άποψη όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου, μετά και τις συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας και αντιδημάρχους, οι οποίες, παρά τις δεσμεύσεις των άνω, τελικά απέβησαν άκαρπες.

Σήμερα όπως είπαν χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Αισθάνονται προδομένοι από την δημοτική αρχή. Με την κίνηση αυτή θέλουν να ξέρουν κατά πόσο η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου εν γένει είναι στο πλευρό τους.

Όπως τόνισε η επιτροπή, αυτή την στιγμή πρόκειται για την επιβίωσή μας, τις οικογένειές μας, τα μαγαζιά μας, τα παιδιά μας.

Μετά από ένα LOCK DOWN παραπάνω του ενός έτους,ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, το κλείσιμο της μοναδικής κεντρικής αρτηρίας της πόλης που έφερε τα μηδενικά ζήτα, στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Τελικά αποφασίστηκε από όλους τους παριστάμενους:

  1. Να στηρίξουν με όποιο τρόπο το άνοιγμα της οδού, ακόμα και με δυναμικές κινητοποιήσεις, καθώς το κλείσιμο της μοναδικής κεντρικής αρτηρίας, περισσότερα προβλήματα δημιούργησε παρά έλυσε.
  1. Να το φέρουν ως θέμα προ ημερησίας διατάξεως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο αιτώντας το άνοιγμα της οδού και την ψήφιση από το σώμα.
  2. Να βγάλουν μαζί και οι τρεις συνδυασμοί δελτίο τύπου στήριξης προς τους επαγγελματίες που ζητούν άνοιγμα της Οδού Μητροπόλεως.

 

Πελοπόννησος Newsroom