Χριστίνα Μπόμπα: Εξιτήριο μαζί με τα δίδυμα – Οι πρώτες δηλώσεις

Εξιτήριο πήρε σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα από το μαιευτήριο έχοντας μαζί της τα δίδυμα κορίτσια της και φυσικά τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις και μιλώντας για την πρώτη στιγμή που πήραν στην αγκαλιά τους τα κοριτσάκια τους συγκινήθηκαν.

Η Χριστίνα είχε δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές».

Η γνωστή influencer ξενάγησε τους διαδικτυακούς της στο γεμάτο δώρα και λουλούδια δωμάτιο του μαιευτηρίου και έγραψε: «Τόσο ροζ παντού» και σήμερα δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

Στη συνέχεια έχοντας τον Σάκη Τανιμανίδη στο πλευρό της βγήκε από το μαιευτήριο και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.