Γλυκά Νερά: Η Daily Mail αποκαλύπτει το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος», έγραφε για τον πιλότο

Ένα συγκλονιστικό εύρημα – «κλειδί», που φανερώνει όσα πραγματικά συνέβαιναν στον γάμο της Καρολάιν Κράουτς με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail.

Η βρετανική τάμπλοιντ αναφέρει ότι έχει στη διάθεσή της ένα άγνωστο μέχρι πρότινος ημερολόγιο της νεκρής 20χρονης, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλούνται οι δύο ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας.

Τον αποκαλούσε «μαλ…» και «παλιοπ…»

Στο κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν, φαίνεται ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες και πως δεν είχαν τον τέλειο γάμο.

Η 20χρονη Κάρολαιν Κράουτς έχει γράψει με στιλό διαφορετικού χρώματος και διάφορες κωδικές ονομασίες και συντομογραφίες, κάτι που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έγινε εσκεμμένα έτσι ώστε αν έπεφτε στα χέρια του πιλότου, να μην μπορούσε αυτός να τα αποκρυπτογραφήσει.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…». Η συντομογραφία «ΜΑΜ» ερμηνεύεται ως «ο Μ… Άντρας μου».

Αλλού εμφανίζεται να γράφει ΧΧ, κάτι που ίσως σημαίνει «ξύλο».

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία…

Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για ένα δεύτερο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν, την οποία ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια…

Στο ρεπορτάζ της Daily Mail, περιλαμβάνεται και οι καταγραφές από το ημερολόγιο της Καρολάιν το οποίο έχει διαρρεύσει και στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1.000 το μήνα – Τι θα γίνει με την επιμέλεια

Τη Δευτέρα το πρωί θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που την δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά. Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης τόνισε αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο». Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πάντως ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε χίλια ευρώ τον μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘’πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’’».