Στο επίκεντρο ο «ποδηλατικός τουρισμός» στο webinar που διοργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης

«Θεματικές μορφές τουρισμού και ποδήλατο με στόχο την αειφορία κατοίκων και επισκεπτών ενός προορισμού», είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021.
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η δημοσιογράφος, εκπρόσωπος και Γενική Διευθύντρια της αστικής μη κερδοσκοπικής Νattour, Βίκυ Καραντζαβέλου ενώ θα μιλήσει επίσης, ο Οικονομολόγος & ειδικός σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού, Χρήστος Πετρέας.
Το webinar διοργανώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, καθώς διεξάγεται στο πλαίσιο της υπογραφής της Xάρτας Ποδηλατικού Τουρισμού Eurovelo 8 – Mediterranean Route και του μνημονίου συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Nattour για το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Bike Friendly».
«Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος επιχειρείται ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος με δραστηριότητες που άπτονται των ειδικών μορφών τουρισμού και ειδικά του ποδηλατικού τουρισμού. Αυτό θα βοηθήσει στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη, στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.
Να αναφερθεί ότι το webinar απευθύνεται σε δήμους και συλλογικούς φορείς. Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να το παρακολουθήσει, απευθυνόμενος στο g.spilioti@pde.gov.gr και στο 2613 613 521-628.