ΠΑΤΡΑ: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης για το «Αυτοκινητοδρόμιο» – «Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, για επενδυτή στην πίστα της Χαλανδρίτσας»

Αναφορά στο Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας, έκανε χθες το βράδυ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης Αυγενάκη στην επίσημη παρουσίαση του Ράλλυ Ακρόπολης στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», λέγοντας ότι «βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, μετά από δεκαετίες, για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την πίστα αγώνων στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Πρόκειται για ένα υπερώριμο πρότζεκτ που πιθανόν πολύ να γνωρίζετε. Δεν θέλω να πω πολλά και να καλλιεργήσω προσδοκίες, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος της δουλειάς και του αποτελέσματος. Όμως πρόκειται για μια πίστα διεθνών προδιαγραφών, ένα υπερώριμο πρότζεκτ με εξασφαλισμένες όλες τις αδειοδοτήσεις, ενταγμένο ακόμα και στον αναπτυξιακό νόμο. Φιλοδοξούμε, να γίνει πράξη επί των ημερών μας».
Να σημειωθεί πως, η δήλωση του κ. Αυγενάκη, έρχεται μετά από την επίσκεψη που είχε κάνει στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου στη Χαλανδρίτσα, o γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής.