Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε νέα δημόσια εμφάνιση

ΗΔανάη Μιχαλάκη σε νέα δημόσια εμφάνιση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά με τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, εμπνέει με τον στιλιστικό συνδυασμό της. Η ηθοποιός κατέφυγε σε δύο safe επιλογές ρούχων, μπλε ντένιμ παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ωστόσο τη διαφορά ήρθε να κάνει η τσάντα, σε μουσταρδί χρώμα, επιβεβαιώνοντας ότι τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο μονότονο σύνολο.

Υπάρχει όμως και μια ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, αν κοιτάξει κάποιος πιο προσεκτικά: τα ανάγλυφα πουά στα μανίκια του πουκάμισου, που προσθέτουν μια αίσθηση ρετρό θηλυκότητας.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην παράσταση «Το νυφικό κρεβάτι» του Γιαν Ντε Χάρτογκ σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ορέστη Τζιόβα. Μια διαχρονική κωμωδία που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι.

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο σε νησί, στις αρχές Ιουνίου, αλλά η ηθοποιός τη διέψευσε, ξεκαθαρίζοντας ότι στην πραγματικότητα ο γάμος μάλλον θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού στην Αθήνα.