ΑΙΓΙΟ: Ευχαριστίες Εμπόρων για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας, που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν χωρίς δεύτερη σκέψη για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας.

Ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε χορηγία έχει ιδιαίτερη σημασία!

Η φετινή εορτή του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αιγίου, με ταπεινότητα και σεμνότητα,   διατηρώντας   τον θρησκευτικό χαρακτήρα της ημέρας και όχι τον  κοσμικό, σεβόμενοι  τους συναδέλφους εμπόρους που διανύουν ίσως την πιο δύσκολη οικονομική  περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, λόγω των ιδιαίτερων και πρωτόγνωρων  συνθηκών του τελευταίου χρόνου.

Για αυτό το λόγο  μετά από απόφαση του προεδρείου  διοργανώθηκε μια λιτή τελετή.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιερείς που χοροστάτησαν: Τον Αρχιμανδρίτη και πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιωακείμ Βενιανάκη που μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου  Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και για  τις προσωπικές του ευχές προς το προεδρείο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

Tην κ. Ελισάβετ Μπομποτσιάρη και το «Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης» Κορίνθου 60 για τους άρτους.

Τον κ.  Ηλία Κατσούρα και το αρτοποιείο «Η Ωραία Τέμενη» στην Τέμενη για τους άρτους.

Τον κ. Πάνο Γεωργακόπουλο  με   το Παντοπωλείο, τυροκομικά Καλαβρύτων, τρόφιμα «Η  Στάνη» στην Ταξιαρχών 4, για την προσφορά του σε αναψυκτικά.

 

 

 

 

Το Σύλλογο εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ Νίκος Παναγόπουλος που μαζί με τον γραμματέα του Εμπορικού Τάκη Κυριακόπουλο φρόντισαν για την μεταφορά της σημαίας του συλλόγου και τις λεπτομέρειες της γιορτής. Ευχαριστούμε την νεωκόρισσα του Ιερού Ναού την κα Πόπη η οποία επιλήφθηκε  τον στολισμό της εικόνας και τα γλυκά που προσφέρθηκαν στους πιστούς. Τέλος ευχαριστούμε τους δεκάδες Εμπόρους και πιστούς που γέμισαν τους παράπλευρους δρόμους της Αγίας Τριάδος.

 

με τιμή

 

ο Πρόεδρος                                                         η Γ. Γραμματέας

 

 

 

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος                                       Νικολέτα Χανδόλια