ΠΑΤΡΑ: Διαδοχικές συναντήσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου – Με βουλευτές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία της Βουλευτού Αχαΐας της Ν.Δ. κας Χριστίνας Αλεξοπούλου, πραγματοποίησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας. Στην συνάντηση, στην οποία μετείχε και ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Μάρκος Μαραγκός, ετέθησαν από τη Βουλευτή θέματα προσέλκυσης επενδύσεων στην Πάτρα και ειδικότερα εξέφρασε τη διάθεση υποστήριξης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τηλεδιάσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Την Τρίτη 15.6.2021 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  κ. Κώστα Γιαννόπουλο. Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης ο Πρύτανης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξή του στις δράσεις του Συλλόγου.
Συνάντηση του Πρύτανη σήμερα με τον Βουλευτή Αχαΐας Ι. Φωτήλα
Σήμερα, 18.6.2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρύτανη Καθηγητή Χρήστου Μπούρα με τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα του Πανεπιστημίου, αλλά και προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του εξορθολογισμού του Ακαδημαϊκού Χάρτη. Τέλος, συμφωνήθηκε ότι πρόταγμα όλων είναι η  περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών και η προσέλκυση επενδύσεων λόγω της υψηλής τεχνολογίας που παράγει το Ίδρυμα,  γεγονός που σηματοδοτεί και την ανάπτυξη της περιοχής.