Οργή με τη δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο – “Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή”

Την οργή του ελληνικού Twitter προκάλεσε ένα σχόλιο του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία και τη σύλληψη του συζύγου της για το στυγερό έγκλημα.

Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε ως “βλάκα” τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως απροκάλυπτα υποστήριξε “αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή”.

Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε τα εξής:

“Είναι βλάκας πρώτα από όλα. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του και μέσα στο ‘τα έχασε και τρελάθηκε’, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά. ‘Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή’, ‘πρότερος έντιμος βίος’. 4000 χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή. Είναι νέο παιδί. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε”.

Δείτε το επίμαχο σχόλιο από το 16:50 και μετά.

Σεισμός στο Twitter

Όπως αντιλαμβάνεστε το σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με τους χρήστες να επιδίδονται σε σειρά φαρμακερών σχολίων. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές αναρτήσεις.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Thetoc.gr