(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Αθ. Μουζάκη στο Σκάι 89,4 – Είναι φυσιολογικό τα εμβόλια να προκαλούν πίεση στον ιό για μετάλλαξη προκειμένου να επιζήσει

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από την Καθηγήτρια Αθανασία Μουζάκη του εργαστηρίου ανίχνευσης του κορωνοιού του Πανεπιστημίου Πατρών και της 6ης ΥΠΕ.

Ανιχνεύονται μεταλλάξεις που πιθανώς παρακάμπτουν τα αντισώματα των εμβολίων, είπε μεταξύ άλλων η Κα Μουζάκη, στο Σκάι 89.4 Πάτρας και στην εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ”, ενώ την ίδια ώρα τα κρούσματα πέφτουν και αρχίζουν τα πρώτα χαμόγελα.

Επεσήμανε, ότι είναι φυσιολογικό να προκαλούν τα εμβόλια πίεση στον ιό για μετάλλαξη προκειμένου να επιζήσει, ενώ αμφισβήτησε την χρησιμότητα του τεστ αντισωμάτων.

Το εργαστήριο που χρηματοδοτεί η Ελληνική Κυβέρνηση ανιχνεύει σε πάνω από 2000 δείγματα και συνεχίζει, τις μεταλλάξεις δωρεάν σε συνεργασία με το εργαστήριο της Ακαδημίας Αθηνών , προκαλώντας ερωτηματικά για την χρηματοδότηση άλλου εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να κάνει την ίδια δουλειά, με 64.000 ευρώ και όριο τα 100 δείγματα.

Ακούστε τη συνέντεξη: