Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι τον «κάρφωσε»

Παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι ο 58χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 45χρονου κομμωτή. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν πως ο δράστης θεωρούσε ότι το θύμα είχε «καρφώσει» στους αστυνομικούς ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Η έρευνα της Ασφάλειας αποκάλυψε την σχέση του 58χρονου με τον κομμωτή που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας και η σορός του βρέθηκε από έναν περαστικό έξω από τα κοιμητήρια της Κατερίνης. Ο άτυχος άνδρας ήταν απανθρακωμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι όπου φορούσε κουκούλα.

Ο δράστης, που οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ισχυρίστηκε ότι είχε διαφορές με τον 45χρονο επειδή πίστευε ότι τον κατέδωσε και μάλιστα είχαν συναντηθεί πριν από την εξαφάνισή του. Αφού τον παρέσυρε στο ερημικό σημείο πίσω από τα κοιμητήρια του οικισμού Γαλήνη, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και έπειτα έδεσε το άψυχο σώμα του και του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όμως, οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν τη διένεξή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου όπου βρήκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, καθώς και το όπλο του εγκλήματος