ΠΑΤΡΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Ε.ΤΧ. από μέλη της Τράπεζας Αίματος

Πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας, καθώς και στρατιωτικού προσωπικού, που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού περιοχής Πατρών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι του κορωνοϊού, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΕΘ.Α., που υπηρετούν την Εθνική Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει, λόγω της κρίσιμης και σημαντικής αποστολής τους, έχουν συναίσθηση και της κοινωνικής τους ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους μας, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που λόγω της πανδημίας της COVID-19 οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και οι εθελοντές αιμοδότες πιθανόν να έχουν γίνει επιφυλακτικότεροι.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχο Γεώργιο Ουρουμίδη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του, καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν. Άγιος Ανδρέας για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογό μας και την Τράπεζα Αίματος.