(ΦΩΤΟ) – ΠΑΤΡΑ: Απεργία με συγκέντρωση και πορεία από το Εργατικό Κέντρο – Στηρίζουν Δήμος, ΣΥΡΙΖΑ, Έμποροι

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, θα συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, που διοργανώνεται στις 10.30 το πρωί, από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9 το πρωί, η Δημοτική Αρχή, θα παραστεί στην προσυγκέντρωση των Σωματείων του δήμου, μπροστά στο δημαρχείο και μαζί τους θα πορευτεί προς το Εργατικό Κέντρο.

«Δε θα επιτρέψουμε τη νομοθέτηση της “εργασιακής ζούγκλας” που οραματίζονται» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καλώντας τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση και στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών δηλώνει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.
«Η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν μείνει χωρίς ουσιαστική στήριξη είναι τραγική και προδιαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερή με νέο κύμα λουκέτων και έξαρσης της ανεργίας» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου με την οποία ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο αποψινό συλλαλητήριο.