Πέτρος Φιλιππίδης: Θρίλερ με την διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών


Μέχρι αργά χθες το βράδυ συνεδρίαζε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με θέμα την ενδεχόμενη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη με αφορμή τις καταγγελίες εναντίον τους από γυναίκες συναδέλφους τους. Παρά το γεγονός ότι πληροφορίες κάνουν λόγο για διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό, το αρμόδιο όργανο δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε στο protothema.gr την διεξαγωγή της χθεσινής συνεδρίασης δήλωσε ωστόσο πως δεν γνωρίζει τις αποφάσεις που ελήφθησαν και πως σχετικά με αυτές θα γίνει επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πάλι, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, έφυγε τα ξημερώματα για την Κύπρο, όπου κάνει γυρίσματα και δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη, εναντίον του οποίου είχαν κατατεθεί στο ΣΕΗ τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν έχει ασκηθεί εναντίον του κάποια δίωξη, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επανεξέταση της υπόθεσής του από το Πειθαρχικό.