ΠΑΤΡΑ:Rapid test αύριο σε Επιμελητήριο Αχαΐας και πλατεία Παπανδρέου – Από την 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζει την οργάνωση δειγματοληπτικών ελέγχων σε περιοχές της Αχαΐας.

Αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Παπανδρέου, για τον γενικό πληθυσμό κατά τις πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί ότι από αύριο 16 Ιουνίου διευρύνεται το ωράριο διενέργειας των  δειγματοληπτικών ελέγχων  στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά  τις απογευματινές ώρες. Έτσι, οι συμπολίτες μας, που επιθυμούν να εξεταστούν από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ στο Επιμελητήριο Αχαΐας, θα μπορούν να προσέρχονται από τις 8:30  ως τις 21:00 καθημερινά.

Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι φιλοξενούμενοι και το προσωπικό  της Εκπαιδευτικής Εστίας στην Κλειτορία, καθώς και το προσωπικό και οι μαθητές του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμβάλλουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας και διενεργούνται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.