ΑΙΓΙΟ: Νέα «κραυγή αγωνίας» από τον μητροπολίτη Αμβρόσιο – «Ο κορονοϊός είναι εφεύρεση σκοτεινών δυνάμεων»

Νέα «κραυγή αγωνίας» για τις συνθήκες του κορονοϊού εξέφρασε χθες και πάλι, με δημόσια περέμβασή του, ο μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος, θίγοντας αυτή τη φορά ηγετικό πολιτικό πρόσωπο που για ευνόητους λόγους αποφεύγει να κατονομάσει.
Στέκεται απέναντι στα «φοβερά» του λόγια του περί «φρίκης και πλήρους εξέλιξης και εφαρμογής της γενοκτονίας των Ελλήνων», όπως και σε «λίστα παρενεργειών και θανάτων από τα εμβόλια και ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν τώρα 2 εκατ. λόγω θανατηφόρου εμβολίου», με τον ιεράρχη, να συνεχίζει ν’ αμφισβητεί τη νόσο αλλά και την χρησιμότητα των εμβολίων και να ενστερνίζεται απόψεις περί «συμμορίας, που δολοφονούν εσκεμμένα το ελληνικό γένος, βάσει σχεδίου πολύ ύπουλου».
Ο κ. Αμβρόσιος – παρότι κι ο ίδιος ως γνωστόν νόσησε – απευθυνόμενος στον κόσμο, τον προτρέπει: «Ξυπνάτε από τον λήθαργο. Ο κορονοϊός είναι εφεύρεση σκοτεινών δυνάμεων, που κυβερνούν τον κόσμο, για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης.  Στην Αμερική, το 1981 ο Deen Koontz κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο «Τα μάτια του σκότους», όπου έγραφε ότι περί το 2020 μία σοβαρότατη ασθένεια θα διαδοθεί σ’ ολόκληρο τον πλανήτην και θα αντιστέκεται σ’ όλες τις γνωστές θεραπείες. Δυστυχώς σήμερα, εξαγορασμένα ΜΜΕ από εκατομμύρια, εξυπηρετούν αυτά τα σχέδια».