ΑΧΑΪΑ: Μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων του Λεοντίου και γύρω περιοχών – Ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών

Μεγάλη μαζική κινητοποίηση των κατοίκων του Λεοντίου και των γύρω περιοχών ενάντια στην προγραμματισμένη εγκατάσταση ανεμογεννητριών που θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους και στην περιοχή. Η μαζική συμμετοχή η μεγάλη ανταπόκριση φορέων πολιτιστικών περιβαντολογικών αγροτοσυνδικαλιστικών στην συγκέντρωση , η παρουσία του Δημάρχου Ερυμάνθου και των παρατάξεων του Δήμου που στηρίζουν τον αγώνα δείχνουν ότι μπορεί να αναπτυχθεί ισχυρή αντίσταση ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης και καταστροφής της περιοχής για τα κέρδη των εταιριών με την πλάτη όλων των κυβερνήσεων.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος . Ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαικής Σύσπείρωσης Γρηγόρης Συμεωνίδης Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης Ερυμάνθου Παναγιώτης Σκιαδάς που τόνισαν ότι με τους μαζικούς λαϊκούς αγώνες την αποφασιστικότητα μπορούν να ανατραπούν αντιλαϊκά σχέδια και πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο την κερδοφορία των μεγάλων εταιριών αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο λαό και το περιβάλλον.

Οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαικής Συσπείρωσης δεσμεύτηκαν ότι θα πάρουν πρωτοβουλίες για να θέσουν τα θέματα στα όργανα που συμμετέχουν εκλεγμένοι , κυρίως όμως δήλωσαν ότι θα είναι παρών στους αγώνες των κατοίκων στο πλευρό τους γιατί αυτές οι πολιτικές δεν ανατρέπονται με συζητήσεις στα όργανα διοίκησης με τους συσχετισμούς που σήμερα υπάρχουν αλλά ανατρέπονται με αγώνες που πρέπει να είναι μαζικοί και αποφασιστικοί.