Tεγιάνα Τέιλορ: H πρώτη… Αφροαμερικανή που κατακτά τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη!

Ανεβάζοντας στο Instagram μερικές από τις καυτές φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο ανδρικό περιοδικό, η Τέιλορ σχολιάζει πως ήταν γι΄αυτήν μεγάλη έκπληξη όταν η διεύθυνση του «Maxim» την ενημέρωσε ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη

Η 30χρονη τραγουδίστρια Τεγιάνα Τέιλορ είναι η πρώτη Αφροαμερικανή που ανακηρύχθηκε ως «η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή».

Το αμερικανικό περιοδικό «Maxim» την αποθεώνει προσφέροντάς της απλόχερα τον τίτλο με το εξώφυλλό του να αναδεικνύει την ομορφιά της μαύρης γαζέλας.

Ανεβάζοντας στο Instagram μερικές από τις καυτές φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο ανδρικό περιοδικό, η Τέιλορ σχολιάζει πως ήταν γι’ αυτήν μεγάλη έκπληξη όταν η διεύθυνση του «Maxim» την ενημέρωσε ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.

«Κάποιος πρέπει να με τσιμπήσει !!!», γράφει στη λεζάντα η Τεγιάνα, μητέρα δύο παιδιών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η 30χρονη Αφροαμερικανή ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας λευκό τοπ και στρατιωτικό παντελόνι , μία εμφάνιση που αφήνει σε κοινή θέα τους άψογους κοιλιακούς της.

Επιπλέον, φοράει τεράστιους χρυσούς κρίκους ενώ τα μαλλιά της τα έχει πιασμένα πλεξούδες.

Στις επίμαχες φωτογραφίες, το μάτι όλων εστιάζει στις καμπύλες της.

«Ως επιχειρηματίας, σύζυγος και πολυάσχολη μητέρα δύο παιδιών, κρύβομαι κυρίως πίσω από τις μπλούζες και τα vintage μπλουζάκια μου. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχω πολύ χρόνο να είμαι σέξι και να αισθάνομαι έτσι», υποστηρίζει η 30χρονη καλλονή σχολιάζοντας τις σέξι φωτογραφίες της.

Η Τεγιάνα υιοθετεί το «μότο» της αξέχαστης ηθοποιού Όντρεϊ Χέπμπορν, ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

«Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στο πρόσωπό της, αντανακλάται στην ψυχή της. Κάθε γυναίκα ομορφαίνει με την πάροδο του χρόνου», όπως επισημαίνει.