(Βίντεο)-Μύκονος: Κορονο-πάρτι σε βίλα με DJ, μπαρ και σερβιτόρους – Ειδική μονάδα ελέγχων στο νησί

Τέλος στο θέμα των κορωνο-πάρτι στα νησιά που μπορούν να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες σκοπεύει να βάλει η ΕΛ.ΑΣ.. Σημαντικό ρόλο στην πάταξη του φαινομένου θα έχουν ειδικές ομάδες κρούσης που θα σαρώνουν τα νησιά αυτό το καλοκαίρι. Στη Μύκονο, συγκεκριμένα, επιχειρηματίες μιλούν για κύκλωμα που διοργανώνει παράνομα πάρτι σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές του νησιού.
Αποκλειστικές εικόνες από ιδιωτικό πάρτι που διοργανώθηκε σε βίλα της Μυκόνου εξασφάλισε το Mega.

Το πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με DJμπαρ και σερβιτόρους.

Χορός, δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ, με τα μέτρα και τις αποστάσεις να πηγαίνουν περίπατο. Οι προσκεκλημένοι το διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Ανάμεσά τους και ένας 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του.

Σωρεία καταγγελιών από επαγγελματίες της Μυκόνου

Για μια ακόμα φορά, η Μύκονος φαίνεται να έχει γίνει το επίκεντρο των παράνομων πάρτι, με τους επιχειρηματίες της εστίασης να στέλνουν επιστολή προς τον πρωθυπουργό και να ζητούν την άμεση λύση ενός προβλήματος που ταλανίζει κάθε χρόνο την τοπική οικονομία.

«Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός»

Και όλα αυτά την ώρα που οι επαγγελματίες του νησιού αντιμετωπίζουν τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου και της απαγόρευσης της μουσικής στις επιχειρήσεις τους.

Ήδη στο νησί οι βίλες πολυτελείας έχουν γίνει ανάρπαστες. Και όλα αυτά την ώρα που ναι μεν ο τουρισμός έχει ανοίξει πανιά, αλλά ο κορωνοϊός ακόμα ελλοχεύει και κινείται επικίνδυνα.

Ειδική μονάδα ελέγχων στο νησί

Ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί να βάλει αστυνομία και Πολιτική Προστασία. Ήδη ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την σύσταση ειδικής μονάδας κρούσης που θα μεταβεί στο νησί με αυστηρούς ελέγχους, συλλήψεις και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες.

Οι επιχειρηματίες του νησιού ζητούν από τις αρμόδιες αρχές η καταστολή τέτοιων φαινομένων να είναι άμεση και οργανωμένη και η τιμωρία παραδειγματική.